SpulsBlaosfist_2007_0120_235404.JPGNa vele uren vergaderen is het me het spuls bloas fist toch weer allemaal geod gekomen. We wilden graag een iets andere opzet dit jaar en dus dit jaar geen prikblok.

Na het vele ploeteren van een bob de bouwer Edwin, is er een mooi rad van fortuin en een bloasbak ontstaan.

SpulsBlaosfist_2007_0120_233449.JPGMet de medewerking van de Blueband, de Vattebieren en ons eigen 't Host werd ook aan de muzikale kant van de middag vorm gegeven. Behalve muziekaal was het ook  de bedoeling dat de orkesten niet alleen konden blazen maar ook nog een spuls bleven. Nou we kunnnen wel zeggen dat het is gelukt.

Zeker het rad van fortuin was een groot succes, mede door de vele mooie prijzen die te winnen waren. Al onstond er wel het vermoeden dat er gesmokkeld werd met het nummer 3. (waarom geen 11????)

spulsbloasfist2006-0009.jpgBij de kinderen was wederom de ouderwetse maar nog steeds gezellige sjoelbak favoriet, dus ook die hebben zich weer prima kunnen vermaken.
Ondertussen zijn de steunzolen ook bij andere verenigingen bekend en een antal van deze clubkes heeft deze middag met ons doorgebracht.

Namens de evenementencommissie.

zie ook foto's