Aangezien Steunzolen weten wat een gezellig feestje bouwen is, wist Sinterklaas en zijn pietermannen (of waren het vrouwen), de jonge generatie zooltjes ook dit jaar weer te vinden.

Sinterklaas20060048.JPG

Zondag 26 november zaten dus alle jonge steunzooltjes met hun even gespannen ouders te wachten op de goedheiligman. De ouders, met de vraag, 'moet ik mee naar spanje in de zak? heb ik me misdragen met carnaval?, terwijl de jonge zooltjes zich afvroegen, 'wat brengt de sint dit jaar in mijn schoentje'.

Sinterklaas20060015.JPGOm de spanning wat te breken en de Sint en Piet goed te stemmen, had ons huisorkest 't Host een heel repetoir sinterklaasliedjes ingestudeerd. De sfeer zat er dus goed in toen de Sint en Piet al strooiend met pepernoten binnenkwam. Sinterklaas20060052.JPG

Om de beurt mochten de kleine zooltjes bij de Sint komen. Het ene zooltjes fanatiek, terwijl sommige de boel nog wat aftasten, maar allemaal kwamen ze aan de beurt.

Voordat Sint  en Piet weer vertrokken hadden zij voor alle zooltjes nog een leuk cadeatjes. Terwijl onze jongste generatie fanatiek met hun nieuwste aanwinst aan de slag gingen, konden de overige steunzolen zich te goed doen aan het goed verzorgde maaltijd.

Wederom weer een zeer geslaagde middag, met dank aan Sint en Piet. Kijk ook maar eens naar de foto's van deze gezellige middag voor onze jongste leden.