20 januari was het weer zover. Het Schrobbelfist van de Veverduikers. Ons huisorkest, jullie bestuur en enkele steunzolen die weten hoe gezellig zo'n feestje kan worden waren present.

Vooraf was bekend dat het een bijzonder optreden zou worden van 't Host. 2 bandleden konden helaas niet optreden en bijna was het optreden bij het schrobbelfist niet doorgegaan. Maar er was redding. 2 Leden van de bend zonder vent wilde bij springen, en zo werd tijdens het 44 jarig jubileum van de Watergeuzen de afspraken gemaakt. Na enkele repetities te hebben bijgewoond, namen zij de grote trom en trompet ter hand.  

Helaas had opper Kiske ons nog een unicum belooft. Hij zou namelijk zelf de grote trom mee bespelen, maar helaas. We beraden ons momenteel op een carnavalske tegenactie. Ideeen, mail ons.

Na het schrobbelfist ging een groot deel van de regelzolen nog even langs bij de Zaandhoazen op hun Zaandhoazenplekaovond. Het werd uiteindelijk een latertje ,waarbij de steunzolen nog net niet de deur achter zich op slot hoefde te doen. Zeker een aanrader voor volgend jaar.