bbqsteunzool_2007_003.jpgMet ruim 30 steunzolen en 9 zooltjes was het weer een zonnige middag bij Jong Nederland waar onze evenementencommissie weer en gezellige BBQ had georganiseerd.

Hoewel de zon zich de week voorafgaande aan de BBQ zich niet of nauwelijks liet zien, was deze tijdens de BBQ ruimschoots aanwezig. De stoelen en tafels werden dan ook buiten neergezet zodat er een soort campingsfeertje rond de BBQ ontstond, waarbij de steunzolen hun weg naar de BBQ blindelings konden vinden. Het reukorgaan van menig steunzool is namelijk sterk ontwikkeld wanneer deze wordt ingezet voor het herkennen van een heerlijke versnapering van de BBQ.  bbqsteunzool_2007_005.jpg

En aan versnaperingen was ook zeker geen gebrek. Met moeite kwamen we door de schalen vlees en salades heen. Ook aan onze kleine zooltjes, die ruimschoots aanwezig waren, was gedacht. Een ijsje maakte voor hun de toch al gezellige middag helemaal compleet. Sommige zooltjes konden na afloop van de BBQ dan ook direct onder de douche gezet worden. Ze hadden namelijk de bloembak ontdekt als zandbak.

Met dank aan onze evenementencommissie een zeer geslaagde middag.

bbqsteunzool_2007_001.jpg   bbqsteunzool_2007_002.jpg  bbqsteunzool_2007_004.jpg

Klik op de foto voor een vergroting.