Het heeft even geduurd, maar de foto's van onze gezellige kegelmiddag staan nu ook op de site.

Kegelen_0018.JPGZondag 22 april stond in het teken van onze 'sportieve' kwaliteiten. In plaats van een bowling had de evenementencommissie dit keer de lat hoger gelegd en ons uitgenodigd op de kegelbaan van 'De Druiventros'.  Hoewel de opkomst wat minder was dan wat we van de Steunzolen gewend zijn was de sfeer niet minder en de competitie niet minder fel.

Bovendien was er een speciale baan waarop onze kleine steunzooltjes zich konden uitleven. Me lede ogen heb ik moeten toezien hoe deze zooltjes vaker een kegel Kegelen_0037.JPGkonden raken dan ikzelf. Gelukkig was er een steunzool die nog meer moeite had de kegels te raken. Zelf de bal op de baan houden was voor hem een probleem. Gelukkig had onze evenementencommissie een verrassing voor deze persoon in petto. De hoofdprijs ging dit jaar niet naar de beste steunzool, maar naar de Steunzool die het minste talent heeft in kegelen en dat was Marcel. Misschien moet hij toch maar eens zondag met zijn schoonvader gaan kegelen.

Voor wie het gemist heeft. Er komen zeker nog meer evenementen die je niet moet missen en anders is er volgend jaar misschien weer een nieuwe kans.

Voor wie er wel bij waren kunnen nog even nagenieten door de foto's van deze middag te bekijken.