Steunzolen_2007_0113_211642.JPGHet nieuwe jaar was nog maar net begonnen en wat een drukke programma stond er 13 januari op de kalender. Jullie secretaris had weer zijn best gedaan een gezellige avond te plannen met zelf twee optredens voor ons huisorkest 't Host,

We verzamelen in Cafe Bierings, aan de Goirkestraat, waar CV de Hoekzeilers in hun residentie hun 33 jarig jubileum vierde. Hoewel de steunzolen druppelsgewijs kwamen binnen vallen, kleurde het cafe langzaam rose-groen. Als een van de eerste mocht ons huisorkest 't Host de sfeer er in brengen, wat hen wederom uitstekend lukte. Jullie webmaster had al snel samen met andere steunzolen aangehaakt in de polonose.

Steunzolen_2007_0114_010919.JPGNa de nodige consumpties te hebben genuttigd, voor sommige alleen spa rood of cola light, gingen we richting Haghorst. Via vele omwegen langs Biest-Houthakker, Hilvarenbeek, Diessen en tenslotte een toevallige voorbijganger, wisten ook jullie penningmeester en voorzitter dit gehugt te vinden. Alle overige zolen waren reeds lange tijd aanwezig. Waarschijnlijk hebben zij een tom-tom in de auto zitten in plaats van een penningmeester met een verhoogd alcohol promilage.

In Haghorst waren we op bezoek bij de Blue Band. Deze band wordt muzikaal begeleid door Andre, die ook 't Host onder zijn hoede heeft genomen. Daarnaast hebben zij vorig jaar hun muzikale bijdrage geleverd aan ons Spuls Bloasfist en ook dit jaar hebben we de toezegging reeds binnen. Onder het toeziend oog van Andre zette 't Host hier weer zijn beste muzikale beentje voor. Steunzolen_2007_0114_031130.JPG

Jullie webmaster moest nu helaas afhaken maar de 'die hards' van de vereniging konden er nog geen genoeg van krijgen. Dus nog even langs het EOGGTRVE - fist bij de oudste vereniging van Tilburg, de Gorkese Turken.
Naar ik me heb laten vertellen was het weer een gezellig zootje.

Mocht je willen weten hoe gezellig het deze avond was kijk maar eens bij de foto's.

Nog beter, ga volgende keer gerust mee!!