BBQ2006-0001Zondag 24 september was het zover. Het eerste evenement van jullie volledig nieuwe evenementencommissie. Na een wat moeizame start was dit ons eerste evenement. De eerste vergaderingen waren een feit en de voorbereidingen konden beginnen.

De aanmeldingen stroomden langzaam maar zeker toch binnen en tot op de tot op de laatste dag melden mensen zich aan. Een groot aantal leden waren aanwezig, zowel jong als oud. Zelf een aantal van onze nieuwe leden wilde meteen de smaak proeven van een steunzolenevement. En terrecht, het vlees was heerlijk en de sfeer ontspannen. En niemand hoefde met honger naar huis, er was tenslotte ruim voldoende voor handen.

BBQ2006-0011Ook aan de muziekale kant van deze middag hadden we gedacht. De muzikale noot van deze middag werd zoals altijd verzorgd door ons huisorkest ’t Host. Zij brachten een gezellige deuntje muziek ten gehore om de sfeer te verhogen.

 Al met al een geslaagde middag, welke zeker voor herhaling vatbaar is.  Een bewijs hiervan zijn de gezellige foto''s in ons fotoalbum op deze website.

 De evenementencommissie.