sintbijsteunzolen_2007_1125_165512_crop_(Small).jpgOok aan onze kleinste steunzooltjes wordt gedacht dus had onze evenementencommissie al vroegtijdig een uitnodiging gestuurd naar Sint en Piet in Spanje. Je weet immers nooit of ze een bezoekje kunnen inplannen in hun drukke schema, maar het bleek ook dit jaar weer mogelijk. Op 25 november had de Sint een gaatje. En Piet moest mee.

Al onze zooltjes zaten die middag vol verwachting.
(Ook enkele grote zolen zaten met zweethanden zaten. Je weet immers nooit wat er in het grote sinterklaasboek staat). Nadat eerst de chocoladeletters werden versierd, werd het wachten werd beloond.
Maar Sint en piet kwamen niet alleen, ze hadden ook nog eens zakken met kadootjes en pepernoten bij. Vooral deze laatste vonden gretig aftrek bij enkele kleine zooltjes.

Al snel zaten de kleine zootljes wederom vol verwachting in een kringetje bij Sint, waarbij een voor een bij de sintbijsteunzolen_2007_1125_165804_crop_(Small).jpgsint mochten komen. Daarna was het tijd voor kadooooooooootjes. Snel werden ze uitgepakt, waarna op iedere steunzolengezichtje al snel een grote glimlach te zien was. Het waren toch af en toe toch best spannende minuutjes zo bij Sint op schoot.

Maar ook de grote steunzolen werden niet vergeten. Voor hen was er weer gezorgd voor een lekkere lunch met soep en broodjes. Wederom een geslaagde sinterklaasmiddag waarbij de kleine zooltjes al weer uitkijken naar volgend jaar.

Namens alle kleine zooltjes  ........ bedankt sinterklaas, piet en de evenementencommissie.

Klik hier voor meer foto's.