VoetstappenNa ruim 44 jaar heeft ook onze vereniging, De steunzolen een volwaardige website!!!

De website is nog volop in ontwikkeling en zal de komende weken verder worden ingevuld.

Het is de bedoeling dat je op deze website alle actuele informatie over evenementen van de vereniging, andere verenigingen en van de Tilburgse Carnavalsstichting kunt vinden in de evenementenkalender.

Daarnaast vind je verhalen uit de 44 jaar historie van onze vereniging, welke als één-na-oudste vereniging van Kruikenstad mede aan de wieg heeft gestaan van het openbare carnaval in deze stad. Veel informatie over onze vereniging vind je dan ook op deze website, uitgebreid geillustreerd met foto's. Deze informatie is voornamelijk afkomstig uit ons Jubileumboek, welke wij in kader van ons 44-jarig jubileum vorig jaar hebben uitgegeven.

Wanneer je jezelf registreert binnen de website, krijg je verder toegang tot het foto-archief van onze vereniging, met hierin zowel actuele foto's als foto's uit de beginperiode van de vereniging.

Mocht je problemen ondervinden met deze website, mail het dan door aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook tips, ideeën en opmerkingen zijn van harte welkom.

Wink